2010. május 21., péntek

Niveás-versenyes-baby bloggeres

Az a helyzet, hogy jelenleg a padlón hever az állam, apró szilánkokra törve, ugyanis E., aki a levele alapján egy igen kedves (és igen elfogult, haha) olvasó és akinek a létezéséről csak tegnap reggel óta tudok, benevezte ezt a gyerekblogomat erre a versenyre. És nekem csak most szólt! Őrület! Első reakcióm az volt, hogy meghatódtam, a második is, a harmadik meg az, hogy köszönöm szépen, de inkább törlést kérek (szikét nem), mert ez a blog még nagyon zsenge egy versenyhez, szerintem nincs akkora olvasótábora, amekkora ilyesmihez kell, meg nem tudom elképzelni, mi alapján lehet összehasonlítani egymással sok-sok különböző babablogot, és nem is vagyok az a kimondott sztáralkat, mint tudjuk. Viszont klassz érzés, hogy E. ilyen és ez az én alakuló anyai szívemet hihetetlenül meghatotta, és én csak akkor vagyok bunkó másokkal, ha muszáj, meg a Nivea termékeit is szeretem, úgyhogy maradok, bár ma még legalább ezerszer eszembe fog jutni, hogy mégis inkább menni kellene. Ahogy láttam, június 2. és 30. között lehet szavazni, úgy tűnik, akár minden egyes nap és igazi ajándékcsomag-eső várható. Köszi, ha szavaztok, bármiféle nyeremény esetén meg nem is tudom, mi legyen, esetleg szülés után nyomunk majd egy olvasótáboros placenta party-t.  

12 megjegyzés:

Macsek írta...

Ha lehet, akkor majd fogok szavazni :)) a placenta-party remek ötlet, főleg ha majd élvezettel olvashatom a post-beszámolót róla :D:D:D
Esetleg szülés előtt egy olyan party, amin NEM lehet kiejteni a szülés, baba, gyerekneve, stb. szavakat és ilyen értelmű mondatokat?

Névtelen írta...

mindenképp szavazni fogok rád, csak majd említsd meg egy posztban, ha már lehet, el ne felejtsem :))

RneIcus írta...

Szerintem minden blognak ott a helye, aki másképpen ír a gyermeknevelésről - várandósságról-, mint az átlag. Én tuti fogok rád szavazni! S lehet te magad is meglepődnél milyen nagy az olvasótáborod ;)

RneIcus írta...

pontosabban nem a blog ír, hanem a tulaj, de a lényeget remélem érted :D

Niki írta...

Én is szavazni fogok, ez az egyik kedvenc babablogom!:) A placenta-party-ban benne vagyok!:))

roza írta...

Az tuti,hogy én is Rád fogok szavazni.És szerintem is többen olvasnak,mint gondolnád:):)

Tabby írta...

én is biztos szavazód leszek :)

1 írta...

Nem vagy egy tipikus babablogos. Még én is olvaslak. Szóval van helyed egy olyan versenyen :)

gia írta...

énis sunyi olvasó, de szavazat megy majd feltétlen! :)

oximoron írta...

nanáhogy szavazni fogok!
mikor lesz már fotó? *töretlenül türelmetlen* :)

csibike írta...

Köszi szépen :)

Sziltó írta...

Én is szavazok majd!!!Mert jóó ez a blog. Szeretem.