2011. március 14., hétfő

Minden oké

Életében először bújt rövid ujjú ruhába a Főnök (hááátttööö... csíkosba, igen), aki már borzasztó nagyfiúsan tud könyökölni, szinte csak a bárpult hiányzik alóla:


Ezen a hálószobai támaszponton ejtem meg a vasalást, mert tökéletesen rálátok a kivasalt ruhák között randalírozó Főnökre. A kép alapján úgy tűnhet, hogy fittanya vagyok, mert az ott egy szobabicikli részlet a háttérben, de sajnos ki kell ábrándítanom a sportrajongó olvasókat: Nincs időm ráülni és tekerni (és energiám se nagyon), kizárólag akkor megyek a közelébe, ha a Boss - saját jogú mobilitás hiányában - végtelenül határozottan a szépen csillogó fémalkatrészek közös megtekintésére utasít. Még nem találtuk meg a bicikli végleges parkolóhelyét a lakásban, ami engem illet, valami elhagyatott sarokban gondolkodom, hogy ne legyen a szemem előtt és ne keltsen bennem lelkiismeret-furdalást.
Nem újdonság, hogy a gyerek minden alkalmat megragad a bújócskázásra, ha csak egy darab textil is fellelhető a közelében: 


Ezen a képen a takaróját húzta a fejére, meg egy pelenkával is bebiztosította magát, ha a nála kétszer nagyobb takaró valami rejtélyes okból kifolyólag nem lenne elég a fejére. Két láthatatlanná válás között szakított időt a megnyugtatásomra: egyértelműen jelezte, nem vette zokon a finom kis karhúsát beborító húszmillió puszit - pont ezt akarta.

8 megjegyzés:

dorw írta...

a szobabicót simán porszívónak néztem. :P

a legény meg bűbáj. előbb-utóbb a játszószőnyegét is magára fogja húzni, majd figyeld meg! :)

Marjann írta...

És közben azt mutatja: győzelem :)
Szobabicó egyébként igen praktikus ruhafogas. Bár nálunk már a lépcsőházban porosodik a szomszéd kocsiajtajai mellett...

Elf írta...

annyira huncut szemei vannak, hogy csakis hatalmas cuppanósokat érdemel :)

Szeri írta...

Hát, ezek a kis husikás embergyerekek mindig nagyon puszilnivalóak:)))

Gogo írta...

amíg nem árultad el, én is azt hittem, porszittyó. jól áll Neki a rövid ujjú, kidomborodnak belőle a könyöklő izmai :) már nagyfiú, nekem pedig még mindig tetszik ez a gyermek!

csibike írta...

Gogo: Olyan bicepsze van, hogy ihaj :)

Szeri: És milyen jó, hogy így van :)

Elf: Igen, szerencsére jól tűri :)

Marjann: Ühüm, arra utaltam én is :) Lépcsőházban kocsiajtó?

dorw: Már megtörtént februárban :)

Csapos írta...

Nagyon jól áll a fiatalembernek a rövid ujjú body is. :-)
A szobabiciklire ajánlom a saját módszeremet: költözés előtt kölcsönadtam, hogy stresszeljen és ne kelljen még ezt is cipeltetni a költöztetőkkel. ;-)
teide

Gogo írta...

jut eszembe! az első képen gyakorolja a strandfekvést ezzel segítve édesanyja "három hétig a Balatonon nyaralni a családommal" tervének beteljesülését.