2015. július 26., vasárnap

Havi egyszeri jelen(t)és

Á, nem olyan jó hírek. Ugye, azt csináltam az elmúlt két évben, hogy minimális alvással és maximális önkizsigereléssel ezer százalékon nyomtam az ékszereket (meg a gyerekezést és minden egyebet), mert nagyon akartam, hogy előbb-utóbb saját munkahelyem legyen (inkább előbb), és ezt két gyerek mellett máshogy nem lehetett megoldani. Megvan stabilan az első és a második kör, hátra lehet dőlni - egy kicsit. De. Visszacsapott a hajtás: A gerincsérveim mellé szereztem tejfehérje allergiát, tojásallergiát és mandula allergiát. Pár petefészekcisztának is tulajdonosává váltam. A bőrgyógyászom úgy tippeli, van valami az inzulinrezisztenciával is. A nőgyógyászom szerint mindenféleképpen menjek el sebészetre, hátha sérv az a csomó / dudor a hasamon. Ájulásszerű elgyengülésig akkor jutok, ha tejes cucc kerül a szervezetembe, de hasonló reakciót tud kiváltani belőlem a cukor is. Gyümölcsön, zöldségen és húson, illetve némi nagyon megválogatott kenyéren kívül nem szabad mást ennem, erre jöttem rá. A súlyom végre hatossal kezdődik, hurrá. 
Most már napi 5-6 órákat is sikerül aludni - a napi 2-4 órányi alvás egy-másfél éven át elég durva volt, egészen megfakította az arcomat, bár B.-nek és a gyerekeimnek így is én voltam a legszebb - tiszta mázli. Az egyik barátnőm mindig azt mondja, nem érti, hogy bírtam ilyen kevés alvással életben maradni (és még szórakoztató és bűbájos is voltam közben). Az akarat, az vitt előre, azt gondolom, nagyon akartam, hogy megvalósuljanak az álmaim (legalábbis egy részük), és nem lehetett várni, akkor és ott kellett megragadni a lehetőségeket. 
Szeptembertől ovi Dávidnak is, lesz időm kivizsgáltatni és újjáépíteni magamat. Drukk-drukk.  

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drukk drukk bizony és nagyölelés!
Rendbejön minden, mert rendbehozod. A hercegeid gyönyörűek és tényleg Te vagy a legszebb!
JP

Unknown írta...

Egyértelmű, hogy: Drukk-drukk!
Minden a lehető leggyorsabban rendben lesz!!!

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Aliana írta...

Drukk-drukk, vigyázz magadra, a gyerekeidnek és B.-nek is szüksége van még rád sok-sok évig :)

Wattacukor írta...

Nagyon szorítok neked és drukkolok! Gyönyörűek az ékszereid, nem győzöm osztani őket, hogy minél többen ismerjék :)
Kíváncsian várom, hogy mit diagnosztizálnak nálad, mert nekem is volt ilyen 20perccelevésutánimélységesájulásszerűelgyengülés, de az a pár (egy?) vérvétel semmit sem mutatott ki.
Minden jót neked :)

csibike írta...

Köszönöm szépen a drukkokat, nagyon aranyosak vagytok :)

Endokrinológushoz kell elmennem, aztán még ki tudja, hová. Végtelen történet lesz, úgy érzem. Pl. a tejtől elzsibbad a kezem egy időre, csuklótól ujjhegyig. És az arcomon egyből kiüt, ha olyasmi kerül a szervezetembe, ami nem jó neki. Azt hittem, a stressztől ájuldozgatok, mert abból van bőven a projektjeim miatt (mármint azért, hogyan találok időt rájuk), de nem, holott az lenne az egyszerűbb.

Névtelen írta...

a kisfiamnál a mindenféle ételallergiát a diéta és az étrend kiegészítők mellett a homeopátia segített helyrehozni és az a gerincsérveden is tud segíteni meg mindenen én is szedem az alkati szeremet, sokat segít (csak jó kezelő kell hozzá). A hagyományos orvosok max a tüneteket kezelik, az alapprobléma megmarad.

csibike írta...

Jó, hogy nálatok segített a homeopátia, sajnos nálunk nem vált be. Legutóbb a nagyobbik fiam arcüreggyulladását simán félrekezelte a gyerekdokink, észre sem vette, hogy az. Nekem a speciális gerinctorna tud javítani a helyzeten.

Évi írta...

Nagyon ügyes vagy!!Akkor ez most már fix,megélhetési alap, és szerelem is egyben?
Betegségek,nem jók :( sajnálom. Kineziológus...?

6-os számot én is várom :)

csibike írta...

Jaja :) Egyelőre megoldom egyedül azt, amit meg lehet oldani, megnézem, mit mutatnak a leletek, aztán ha nincs ötletem a javításra, még mindig elmehetek bárkihez :)

dorw írta...

azért sokkal jobb híreket vártam. :(