2010. május 30., vasárnap

Résen kell lennem, mert tesztelnek

Ja, valamikor az is volt, hogy felkerestem a bőrgyógyászt, mert a sarjnövesztés mellékhatásaként megint kamaszodik az arcom vagy ilyesmi, és nem akartam egyedül kitalálni, mitől múlik el ez a néhány apró pötty: a L'Oréal aranyárban mért csodakencéjétől a szárított tehénszarig elég széles a skála, vemhesen soha nem mehet biztosra az ember lánya, meg lehet, hogy nem is nyomkodós izék, a hormonok mindenre képesek. A doktornővel telefonon egyeztettünk, elmondtam neki, hogy nemcsak pöttyös vagyok, hanem terhes is. Abban bíztam, hogyha egy durvább módszerekkel dolgozó bőrgyógyászati szekta képviselője (ütvefúró, altatólövedék, szájpöcök ésatöbbi), talán figyelembe veszi azt az enyhítő körülményt, hogy a jövő generációjának egyik tagja cápáskodik a pocakomban, aki még indigó- vagy kristálygyerekségig is viheti, ki tudja, bár mi mostanában csak kicsi békának szólítjuk, ugyanis remekül jelzi a frontokat. (Nem brekeg, rúg.) A rendelésen azzal fogadott a doki, hogy Ön a kismama?, én meg egy másodpercig nem tudtam mit kezdeni ezzel a kérdéssel. Tesztel a néni vagy ...? Szerintem elég egyértelmű, hogy pl. nem túlsúlyos kamionsofőr vagyok, hanem valódi kismama, pocakkal, ahogy azt kell. Nem tudom, mit várt a doki, talán azt hitte, közlöm vele, hogy á, dehogy, tulajdonképpen szökött teve vagyok innen az állatkertből és menekülés közben hasamra csúszott a púpom. Végül eloszlattam a kétségeit, közöltem vele, hogy igen, én vagyok a kismama, és a hasamra tettem a kezemet, jelezvén, ahogy a mellékelt ábra is mutatja. Úgy látszik, ránézésre nem vagyok elég terhes, vagy nem tudom, az is lehet, hogy a dokinő gyanakvó természet, pl. kismamának álcázott kamaszlányok arra kényszerítették a múltban, hogy óvatosan kinyomja a pattanásaikat. 

8 megjegyzés:

Sarasvati írta...

nyugi tolem 20hetesen a nogyogyasz kerdezte meg h mi a panaszom :DDD (akkor valtottam) mondjuk nekem kb most van akkora pocakom mint Neked es kabat is volt rajtam, de vicces vot :) utana folamatosan bocsanatot kert h nem vette eszre :)
Amugy mit ajanlott a borgyogyasz? engem a vedono a sudocrem-mel uldoz..

gia írta...

nem brekeg, rúg :))

csibike írta...

gia: Lehet, hogy brekeg is :)

Sarasvati: Kinyomta őket mindenféle, kozmetikusoknál szokás hókuszpókusz nélkül és kaptam egy szárító oldatot, illetve azt az ígéretet, hogy szülés után elmúlik :)

Sarasvati írta...

Csibike: koszi :) akkor en kivarom az elmulast... sztks borgyogyaszra most nem vagyom :) kulonben se engem zavar, csak a vedonot :DDD

csibike írta...

Az enyém magán és profi, ha esetleg mégis szükséged lenne rá :)

Sarasvati írta...

Okes, ha megis... :)
Most olvastam h a terhesseg alatti problemas bor kislanyra utal :DDDD Szolni kene a dokijainknak hogy beneztek :DD

csibike írta...

Nekem meg fiút mondott a bőrgyógyász, pontosan azt, hogy mégis, mit vártam, hiszen fiú... :)

Sarasvati írta...

Na ennyit a femina.hu hiteles informacioirol. Valakit beperelunk :D