2010. szeptember 15., szerda

Na jó, mégis van

csibike: ... és vettem ipari méretekben csokit meg kekszet a kórházba, plusz veszek még előre csomagolt felvágottat és sajtot is, ezeket nem esszük meg, hanem majd két fájás között megcsinálom a szendvicseket, mielőtt A Nagy Napon bemennénk a kórházba. Ki tudja, meddig nem jutunk el a büfébe a vajúdás és a szülés miatt.
B.: Méghogy nincs szülésterved...

15 megjegyzés:

Szeri írta...

Szendvicset max. B. ehet:)
Igaz, hogy lehet enni a szülőszobán, de asszonykának csak szőlőcukor és csoki engedélyezett, valamint víz. Mielőtt még valami mást innál:))))):P

Névtelen írta...

huhúúúúúúúúú :)

Nikletty

Sarasvati írta...

en a szolocukrot is kihanytam :) ferjnek meg eszebe nem jutott enni :))

Évi írta...

Hihihi
Az álmodozó Csibike:-)

Pusz, Évi

dorw írta...

óóó, igen! én is vettem 2 alkalommal is 8 zsemlét a páromnak a másnapi szülésre.
aztán csak nem szülesztettek meg a várt napon, és ehettük a zsemléket.:P

a csokival kapcsolatban nem voltam ilyen jellem: ami volt otthon azt mindig befaltam. :)

csibike írta...

Tudom, hogy én nem ehetek, de kell az a megnyugtató tudat, hogy elvileg nem halok éhen :) Arról persze gőzöm sincs, a gyakorlatban hogy lehet kibírni 10-15 órás vajúdás-szülés kombót rendes kaja nélkül.
Elképzelhető, hogy B. sem azzal lesz elfoglalva, hogy összemorzsázza a világra igyekvő gyerekünket.

Szeri írta...

Csibikém, garantáltan nem elszel éhes:D Én abszolút nem voltam, egyiknél sem. Csak szomjas, Az elsőnél még semmit nem lehetett, délután 1-től este 8-ig nem ittam semmit, mert abban az időben még ezt nem lehetett. Egyszer megnedvesítették az ajkaim, azt hittem ölök egy pohár vízért:) Szülés után meg jöttek, hogy pisiljek vagy megkatétereznek. Megkérdeztem, ugyan mit is pisilhetnék ki???
A másodiknál már jó volt, ittam rendesen:) És lőn, tudtam utána pisilni is, nem kellett katéter. Én is imádom a csokit, mégis talán egy fél sport szelet csúszott le a torkomon, a többit az uram ette meg:D
Jah, jut eszembe, hogy mégis csak vigyél szendvicset magadnak is, jó szolgálatot tesz már az osztályon, ha pont lemaradsz valamelyik aktuális étkezésről:))))))
Csomagod megvan már?

Csigamami írta...

nem is értem miért nem lehet itthon enni??? Engem még tuszkoltak is kajával a szülőszobán, Roberttel etettem meg :o) Aztán mire összestoppoltak, megint ott várt a meleg kaja és Isteni volt. Be is faltam mind. Felbontottam még a desszertnek adott joghurtott is, mikoris leesett, hogy hupszz... ha ezt mind megettem és joghurt is még... nem voltam még 10 perce összevarva..., akkor ez eccer alul is kijön... kecses mozdulattal visszatettem a tálcára :o)

Macsek írta...

Te CSibi,

garantáltan nem fog az étkezés eszedbe jutni akkor. És ha olyan rövidke időt töltesz a szüléssel, mint én (igen, az elsőnél is!) akkor időd se nagyon lesz rá.. :))

Béb írta...

Kati néni a biológiatanárnőm a példaképem. :-D Ő már jóval előtte csak szőlőcukrot evett, h megússza a beöntést.
Kati néni mondjuk nagyon határozott és kemény volt a szülésnél. Minél előbb le kívánta tudni a problémát, ezért nyomott, ahogy bírt. A szülész meg is dicsérte. (Bár a gyereknek eltört a kulcscsontja. :-P)
Menni fog neked is! Gondolj Kati nénire! :-D Küldjek róla fotót? Wehehehe!

Anka írta...

Nem is biztos, hogy 10-15 óráig fog tartani... innivalót is csomagolj, jó sok gyümölcslevet utána pótlásnak!!! Mikorra vagy kiírva?

Sarasvati írta...

Fu Szerinek igaza van! Mert szules alatt eszedbe nem jut a kaja, de utana... es ha este szulsz mint en :DD hajnal 5kor majszolgattam a szendvicsem es gyonyorkodtam kisemberben :)) sztem ha megkell varni a reggelit tuti ehenhalok...

csibike írta...

Sarasvati: A szülésznőm azt mondta, hogy nincs fix látogatási idő, de valószínűleg nem örülnének, ha B. egy kondér borsólevessel állítana be hozzám hajnalok hajnalán :) A szendviccsel kihúzom reggelig, ha úgy alakul.

Anka: A kocsiban lesz egy karton ásványvíz és gyümölcslé :) Október 4-5. a kiírás.

Pigi: Nem igazán szeretném megismerni :)

Macsek: Arra gondolok inkább, mi lesz utána, nagyon éhes tudok lenni :)

Csigamami: Gondolom, hogy ne legyen tele a gyomor, de passz :)

Szeri: Igen, arra számítok, hogy pont zárva lesz a konyhai menza :) Csomag megvan, már csak bugyit és zoknit kell beledobnom.

Zsuska írta...

Bocs, hogy így ismeretlenül belekotyogok, úgy keveredtem ide...
A szüléshez készített szendvicsek nálam maradtak, soha nem esett még jobban kaja, mint szülés utáni hajnalon az a pár szalámis szendvics! (Este szültem)
Jól jön majd a kaja szülés után :)
Ja és a vajúdás elején annyira kívántam a melegszendvicset, hogy lementünk a büfébe enni egyet, nem érdekelt, hogy úgyis kijön majd :)

csibike írta...

Ez olyan blog, hogy szabad kommentelni :) Szia itt.
Lesz nálam is elég kaja. Ha nem bírnám megenni, majd szülés után piknikezünk a szobatársakkal.