2011. január 22., szombat

Mosolyalbum

Andris tegnap este alig bírta abbahagyni a röhögést. Elalvás előtt még kapott egy tiszta pelenkát, a pelenkázó asztalon jött rá a röhöghetnék. Már nem emlékszem, mit csináltam vagy milyen hangot adtam ki (a fiam szórakoztatásáért bármire képes vagyok, bármire), a lényeg, hogy nekem is nagyon kellett röhögnöm, mert olyan édesen röhögött, és így együtt elröhögcséltünk pár percig. Ahogy néztem a kezeim között röhögő gyerekemet, leírhatatlan szeretethullám öntött el. A pelenkázásnál már nagyon kimerült voltam az egész napos andrisozástól, mert a front-telihold koktél a szokásosnál is virgoncabbá tette az alapjáraton is energiabomba A.-t, a röhögés azonban kisöpört belőlem minden fáradtságot, azt éreztem, hogy simán le tudnék nyomni egy újabb andrisműszakot. Eddig két tuti tippem volt, ha elfáradtam: forró habfürdő valami Lush csodával megbolondítva, meg gyöngyfűzés harminc perc magányban. Mondtam is B.-nek, hogy megvan a harmadik tipp, ha energiára van szükségem, röhögtetni kell a gyereket, ne felejtsük el. Egyébként hiába vagyok hulla, este mindig nagyon várom, hogy reggel legyen és együtt nevessünk, mosolyogjunk, kuncogjunk, röhögjünk a fiammal, meg egyáltalán azt, hogy lássam, halljam, érintsem, szagoljam - és ha épp alszik, a fényképei között válogatok és blogot írok róla. Súlyos andrisitiszem van, gyógyíthatatlan.     

15 megjegyzés:

Nóra írta...

Nagyon huncut ezen a képen! :D

Katity írta...

El is hiszem :-)Ha az enyém lenne, én is szerelmes lennék belé :-)

Elf írta...

hát ez a betegség el fog tartani vagy 60 évig még azt hiszem :):):)

Hajni írta...

Olyan jó olvasni a történeteidet,és a kisfiad egy igazi kis tünemény!Nekem nov 4-én született a kislányom,már alig várom,hogy mi is így röhögjünk :))
Milyen igazad van a nevetés valódi energiabomba,kívánok nektek leírhatatlan mennyiségűt az elkövetkezőkben is!

Névtelen írta...

Zabálnivaló....:))) Csibim vigyázz mert egyszer még rástartolok ha nem figyelsz.:D Egyébként köszönöm szépen a mailt, nagyon jólesett.:)) A függőséget pedig maximálisan megértem.:)

RneIcus írta...

Csibi, nekem is Andris függőségem van :) Azt hittem a világon egyetlen gyönyörű gyerek van, az enyém. De tavaly októberben rá kellett döbbenem, hogy nem. S azóta is töretlen az imádatom!

fuckinsuperhero írta...

Ez milyen kép mááár?!
Nem hiszem el,hogy ő egy 4 hónapos kisbaba.
Ez a fiú itt konkrétan pózol és sármőrködik.
Ilyen "na, eljössz velem moziba? úgysem tudsz nemet mondani" - tekintet.

Nem hiszem el,és kész.

Marjann írta...

Cuki,,mint mindig:)

szorgosmano írta...

Egyszerűen GYÖNYÖRŰ A PIHECSIBE!!!:)))))

Névtelen írta...

Szia, Csibike, zabàlnivalò a kisfiad, de szeretnèk èn is mèg egyet..:)
èn is kòszònòm a mailt, vàlaszolok majd, ha lesz idòm, nagyon jòlesett!

Gogo írta...

változatlanul Csíkkirály! Odavagyok, meg vissza is :)

manner írta...

Ééééédes! És micsoda szemöldöke van, nahát :) a babókámnak még mindig nincs ekkora, pedig már 13 hónapos. Mondjuk ő lány :)

kisrumpf írta...

Ebből a szögből tiszta Csibike a gyerek. A kis sármőr :-)

roza írta...

Egyszerűen odáig vagyok érte :):):)

dorw írta...

bűbájos! :)