2011. május 23., hétfő

Talán légtornász lesz

Andris mostanában szenvedélyesen lóg. Ezt úgy kell elképzelni, hogy állok, a gyerek az oldalán fekszik a karjaimban, aztán hirtelen mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül hanyatt dobja magát, a fejét hátracsapja és addig ficereg fejjel lefelé, amíg meg nem találja a legmegfelelőbb lógásszöget. Nem zavarja, hogy épp előtte evett belőlem egy nagyobb mennyiséget, valószínűleg ő az a típus, aki úgy ülhet fel a hullámvasútra, hogy indulás után nyeli le a dupla hamburger utolsó morzsáját. Sétálni szoktam vele ebben a pózban vagy kicsit gyorsabban ringatom, és az az érdekes, hogy Andris nagyon jókat röhögcsél közben. Oké, a humorát tőlünk örökölte, ez van (az elkövetkező években csak sikerül javítani rajta valamit), de azért szeretném tudni, ilyenkor mi a vicces például a szárítóra kiterített sárga törülközőjében, ami szerintem ugyanolyan sárga, akárhonnan nézem. Másként állnak a bolyhok vagy mi? Majd megkérem B.-t, kapjon a karjába és fejjel lefelé lógatva tartson a sárga törülköző elé, hátha rájövök, mi szórakoztatja ennyire a fiúnkat. 

7 megjegyzés:

Zé írta...

Fejlődik az egyensúly-rendszere. A korai fejlesztők is olyan pózokban lengetik a gyerekeket, amiknek a látványától is nyolcas fokozatú hányingerem támad. Állítólag az egész idegrendszernek jót tesz, úgyhogy én is játszom majd a lyánnyal a jajjistenemleneejtsdaztagyereket-játékot.

Elf írta...

édes :)

szilva írta...

ezt sajnos mi már soha nem fogjuk megérteni... :( tudod, mint a kinder tojás reklámban - Neked tojás, nekik meg markoló, traktor, kutya, cica, tündérkirálylány... :)

roza írta...

:D:D:D
Nagyon aranyos:D

dorw írta...

... és akkor ilyenkor el kell kapni combtő körnnyékén, és intezíven hintáztatni. utána meg dobálni, minél magasabbra! :) :) :)

Nóra írta...

Nálunk az a legnagyobb élvezet, ha a hónaljban lazán megmarkolja az apja, majd terpeszállásban belengeti és egy fellendítés közben megpörgeti. Én már inkább oda sem nézek. Csodálkozom is, hogy gyermekjólétis ismerőseim még nem vitették el tőlünk a gyereket. :)

csibike írta...

Nóra: Kemény kiképzés :)

dorw: Andris csak a lájtos lóbálást bírja egy ideje, mostanában megszeppen, ha magasra megy :)

roza, Elf: És dögnehéz :)

szilva: Olyan szívesen belenéznék a fejébe, mit gondol ilyenkor :)

Zé: Nem is gondoltam volna :) Meg az is lehet, vicces, hogy a világ más így.