2012. május 5., szombat

"Inkább egy 24 órás kommandós kiképzést vállalnék, köszönöm!" jeligére

Bár az elmúlt két napban még csak kilencvenakárhány százalékig telítődött a hold, Andris így is összehozott néhány (?) hajmeresztő mutatványt. Többször éreztem úgy, hogy például ott helyben megszülök a játszótér felé vágtázva, illetve a játszótéren. Valószínűleg ez  amúgy könnyebb feladat, mint teliholdas napokon megőrizni a fiam testi épségét, de majd júliusban kiderül. Tegnap öt perc alatt egyrészt dobott egy fejest a padról (homokon landolt, kábé a fél Szaharát töröltem le az arcáról/szedtem ki a szájából/szeméből/orrából), másrészt magára rántotta a babakocsit. A többit hagyjuk. Azt hiszem, rosszul választottunk nevet a sarjnak: kérvényezni fogom az Életveszély keresztnév engedélyeztetését.
   
P.S.: Arról fogalmam sincs, hogy került az mp3-lejátszóm az embermagas fikusz kaspójába - vízzel teli kaspójába. Sir Andrew-ra Életveszélyre tippelek.

1 megjegyzés:

mongaal írta...

Majd ha rántott húst találsz egy cipőben, az lesz a gáz... :) Nálunk már semmin nem csodálkozunk. Tudomásul vesszük, hogy ilyen a gyerek, majd morózus léptekkel kivesszük a szennyesruha-tartóból a száraz elemeket. :)