2012. május 8., kedd

Még mindig az apai mintáról

Cirka két hete csinálja azt a nagyobbik fiam, hogy felmászik az apja székére az étkezőasztalnál és a számítógépnél, és ott ücsörög egy kicsit, meg az is előfordult már párszor, hogy befeküdt az ágyunkba az apja helyére és ott alvást imitált - horkoló hangokat is kiadott magából. (Mondjuk, annak örülök, hogy a horkolást nem tőlem hallja. Jó, az üres szőlőrúzsos tubust anyai mozdulatok alapján tartja a szájához, meg a szemceruzával is miattam böki ki majdnem a látószerveit.) Aztán tegnap elkobozta az apja napszemüvegét, és garázdálkodott benne/vele, ímé:

5 megjegyzés:

Csigamami írta...

Ez a gyerek egyre jobban Te :o) Sajnálom, hogy megint nem sikerült megmonyóznom. De majd júni. 4-én :o)

roza írta...

Hihetetlenül édes :):)

Csigamami írta...

tudja valaki, h Csibe mikor szül? ugye még nincs itt az idő? Drow: Jól van Csibe?

Vera írta...

én is kezdek már aggódni, nem mintha Csibikének nem járna egy kis (blog)szünet... én júliusra emlékszem egyébként, de lehet, hogy téves.

csibike írta...

Még 2 hónapom van... :) Július 24. a hivatalos dátum, de minden uh-n azt mondják, hogy cirka 2 héttel előrébb jár a baba fejlettsége, úgyhogy előbb is kikéredzkedhet.

Ne aggódjatok, ha kórházba kerülök, valaki biztos ír ide valamit :) Nagyon durva másfél hetet mondhatunk a magunkénak családilag: Andrisnál beköszöntött a dackorszak, ami a horrornál is rosszabb, plusz küzdök az elválasztás második szakaszával, plusz B. éjjel-nappal dolgozik, plusz egyre jobban terhes vagyok. Vigaszként van egy csomó ékszermegrendelésem, azokon dolgozom, ha akad egy kicsi időm.

roza: Lehet, hogy tőlünk örökölte :)

Csigamami: Már semmit nem merek mondani... :)