2012. június 22., péntek

Időzítés

Gyermekeim apja olyannyira nélkülözhetetlen a melóhelyén, hogy nem kapott engedélyt a villanyszerelő jövő heti fogadására, azaz egyetlen nyamvadt kis szabadnap kivételére. Ezen persze nem csodálkozom, hiszen az ő májusi szülinapját (a gyermekeim apjáét, nem a villanyszerelőét) és az én májusi névnapomat sem ünnepelhettük 24 órában, ahogy szoktuk, sőt, idén még nem is volt szabadságon gyermekeim apja, sőt, ma szóltak, hogy egy héttel későbbre tolják a projektzárást, ezért úgy döntöttem, elefántbokányira dagadt lábfejeimet ráhelyezem a hadiösvényre és a villanyszereléses romok feltakarítása után, július 8-án megszülök. Csakazértis. Uff.

3 megjegyzés:

Nikletty írta...

TErvezett császár lesz?

Judit írta...

Ha ez sikerül, ezentúl csak boszorkánynak foglak hívni, úgy is több dolog alátámasztja már természetfeletti képességeid meglétét!

csibike írta...

Neyla: Ha ez sikerül, valóban soha nem mosom le magamról a boszorkányságot :)
Dávid érezhetően 'csúszik' le bennem, már nincs olyan magasan, szóval, valami elkezdődött, aztán majd meglátjuk, le tudom-e zsírozni vele, hogy 8-án megszülessen.

Nikletty: Ó, dehogy, pusztán szépen megkérem a fiamat, hogy két héttel előbb jöjjön a világra, mert már elegem van abból, amit az apjával munka címszó alatt művelnek :)