2013. június 30., vasárnap

Két kiskrapek a zöld medencében

A gyerekeim vízimádók, hiába no, igazi cápák, és az erkélyen felállított medencéhez pelenkarohasztó meleg hiányában is ragaszkodnak. (Mert biztos kevés nekik az a 2-3 óra, amit sétával-játszóterezéssel töltünk a levegőn...) 
A képeket épp valamelyik (mostanában megint ritka) nem-osztjuk-egymást ötpercben lőttem, ebbe fogok beleőszülni amúgy, hogy két kis nyúlfarknyi férfiember visít-sivít-üvölt egymással, mert mindig találnak valami megharcolnivalót, ezek olyanok.  

P.S.1: Kedves Mikulás / Jézuska / Húsvéti Nyussz / Te, Aki Tehetsz Értem Valamit, mellőzzük a formaságokat, privát levél helyett itt mondanám el, mit kérek az összes ünnepemre: CSENDET és SOK SZEXET. Ez utóbbit nem veletek, hanem B.-vel, akinek úgy is kellek, ha éppen pszichiátriai kezelésre szoruló, depressziós, anyának totálisan alkalmatlan, szarhajú, dagadt tehénnek érzem magam. 


P.S2: Igen, a kiscápa nagyon profin pózol (és elviselhetetlen nazgúlsikítással büntet azért, mert nem játszhat a fényképezőgéppel / kamerával), és igen, a nagyról hiányzik a pelenka, nem anyai szenilitás miatt - szobatiszta. Cirka másfél-két hete, és ahogy nem kapta meg többé nappalra a pelenkát rögtön szobatiszta lett, és az is maradt, kábé 90 százalékos a mutatója, mert kisebb véletlenek azért akadnak. Éjszaka meg félálomban kikéredzkedik pisilni, pedig rajta a pelenka, és nem kértük, hogy este is szóljon... A dokinéni (!) kedvéért döntött úgy, hogy eldobja a pelenkát, de erről majd egy másik bejegyzésben.

8 megjegyzés:

teide írta...

A szobatisztaság szuper, a szex iránti vágy még inkább. Ezek szerint még hiányzik. ;-)

Marjann írta...

Imádnivaló(ak)!

Évi írta...

Szuperséges,ugyanott loholunk,ugyanilyen medencével,ugyanúgy nazgulkicsivel, ugyanúgy sittysutty biliző naggyal.Kézfogás.Továbblohol.

(ééédesek)

Zsófi írta...

Ugyesek vagytok! Irigykedem. Emmat semmivel nem tudom ravenni a bilizesre. Legyszi aruld el a titkot ;-)

Névtelen írta...

http://hellobebi88.blog.hu/2013/06/15/_hogy_te_is_szeretni_tudj <- bocsánat hogy itt, de ezt meg akartam osztani veled :-)

csibike írta...

Névtelen, köszi :)

Em-ma-ma: Oké, írok majd arról, nálunk hogy alakult :) Az engem is meglepett, hogy 1-2 napja száraz az alváshoz ráadott pelenkája...

Évi: Ölelés :) Neked hol van most a blogod?

Marjann: Igenigenigen :)

teide: Napi egy lenne a minimum nálunk... és hát valamiért ennyi év után sem bírunk betelni egymással :)

Katity írta...

Az utolsó kép csúcs :-))
A pelenkátlanodás pedig szintén csúcs, csak így tovább!

Évi írta...

http://the-imhoffs.blogspot.hu/