2013. augusztus 27., kedd

A hír az...

... hogy ovisleszafiam!, ovisleszafiam!, ovisleszafiam!

Velem mindig az történik, hogy amit nagyon-nagyon-nagyon szeretnék, nem jön össze egyből, sőt, totálisan reménytelennek tűnik, hogy valaha is összejön, ezért a józan eszemre hallgatva - elengedem, többé nem rágom magam rajta. Andris óvodai felvételével is ez történt, úgy mentem nyaralni, hogy már egyáltalán nem izgatott, felveszik-é vagy sem, azon járt az agyam, milyen jó programokat fogunk csinálni délelőttönként hármasban.
Aztán tegnap kiderült, hogy v-a-n h-e-l-y a vegyes csoportban. B. apukának délelőtt még nem mondtak semmit, délután vissza kellett mennie Az Intézménybe. Gondolom, addig begyűjtötték-kiértékelték az ebédbefizetéseket, infókat.
A vegyes csoport azt jelenti, hogy nagycsoportosokkal lesz együtt a kicsi fiam, három-négy kicsit tesznek be a nagyokhoz, mert a két kiscsoport megtelt. Ez a forma jól működik Az Intézményben, mindenki nagyon szerette tavaly is, pl. a nagyok teljesen jól gondoskodtak a kicsikről, segítették őket, játszottak velük. Klassz az is, hogy a mostani csoportjának az óvónői lesznek a jövő év egyik kiscsoportjának az óvónői, és a fiam úgyis évvesztes. Októberben kezd a sarj, a harmadik szülinapja után.
Andris robbanásszerű felnőtté válásától tartok, hehe.

13 megjegyzés:

Dominika írta...

De jó!!!

E írta...

Hurrá, hurrá, hurrá! De örülök! :)

Szeri írta...

Barni is vegyes csoportos volt és szerintem sokkal jobb, mint a kor szerint külön szelektálás, de ez csak az én véleményem :) Csak jók a tapasztalataim vele. Igaz, ott 3 kor volt együtt.
Jót fog tenni neki! És neked is :)

Orsi írta...

Nagyon örülök! :)
"Andris robbanásszerű felnőtté válásától tartok, hehe." = És szó szerint így is lesz!
Nálunk legalábbis így volt tavaly a minicsoportban. Csak ámultam/ámulok és bámultam/bámulok, miket tud az én nagykislányom! :)

Majmóka írta...

Tök jó! Gratulálok! :)

Zebranyúl írta...

Szuper hír:)

teide írta...

:-) Szuper!

Aliana írta...

Dejó-dejó! :)

hajni írta...

De jó! Az én fiaim is vegyes csoportba járnak. A nagyok tényleg segítenek és sok mindent lehet tőlük tanulni... Figyelem! Rengeteg butaságot is!! :) Az enyémek idén már "a nagyok" lesznek a csoportban. Kicsit tartok az új, kisebb-gyerekes szülők reakciójától. Engem anno nem zavart, hogy a nagyoktól átvették a hülyeségeket is, de voltak szülők, akik ezt folyamatosan szóvá tették. Nem ijesztgetés akar lenni, ez szerintem természetes folyamat, csak készülj fel rá...:)

csibike írta...

Köszi szépen a gratulációkat! :)

hajni: Az nem zavar, ha hülyeséget tanul, mert ezt egy közösségben úgysem lehet kizárni, csak ne bántsa senki :)

Orsi: Andris is olyan, hogy villámgyorsan magába szippant mindent - jót és kevésbé jót is :)

Szeri: Igen, és Dávidnak is :)

csibike írta...

Ja, Orsi, megvan a leveled, írok! :)

Nóra írta...

Gratulálok a sikerhez! Biztos jó lesz ott neki! Eljön az az idő, amikor kell a napi rendszeres közösségbe járás, jót tesz nekik, meg néha rosszat. :) A hülyeség a játszótéren is ragad rájuk, mint a kosz. Mire Dávid is odakerül, már fel lesz vértezve mindennel. :) Az én kis csajom holnap még bölcsis, hétfőn már ovis, szintén vegyes csoportba. Hát mit ne mondjak, már egy zabszem se férne be... :)

Kata írta...

Hurrá, szuper hír!! Gratula a sikerhez, Andrisnak biztos jót fog tenni a környezetváltozás és a sok izgalmas újdonság! :)