2010. március 28., vasárnap

Albérlet kívülről

Budapest, szélcsend, 13. hét utolsó napja. (Legközelebb majd leporolom a tükröt.)

P.S.: Kár, hogy nagyban sem látszik a fülembevalóm, pedig szép.

50 megjegyzés:

dorw írta...

hát, neked se lesz kis pocakod! :D

Béb írta...

Hú! Valahogy olyan nem tom megmondani milyen az arcod Csibi, de annyira bejön ez a nem tom megmondanimilyensége! Én is akarok ilyet az arcomra!
Oké, oké, a pocak a lényeg, meg a fülbevaló, de akkor is ott van az arcodon minden!

Thia írta...

Jesszusom mekkora hasad van!!!! (irigy, nagyon irigy) Csibi! Olyan nagyon szép kismama vagy! :)

manner írta...

Hehe, hát nem kicsi :)) grat és csak így tovább!!
(érdekes, tök másmilyen vagy ezen a képen, mint a másikblogon a feketefehér képen :))

galanir írta...

De szépen gömbölyödik már :))

1 írta...

Bébhez hasonlóan én sem tudom megfogalmazni ezt a RAGYOGÁST ami vagy.
De öröm a szemnek és a léleknek.

cyborgwings írta...

egyetértek bébbel, macskusszal meg úgy mindenkivel.
ekkora már a hasad?!
úgy szeretem az ilyen szép kismamákat. :) pl. varga iza (barátok közt - nem nézem :)) volt nagyon gyönyörű annak idején, az első pécsi országos színházi találkozó alkalmával. ő is pont ugyanígy ragyogott, mint te.

wf írta...

Helyes kis pocak! :) És tényleg gyönyörű kismama vagy!

RneIcus írta...

az első gondolatom nekem is az volt, mint manner zárójelese, aztán meg, hogy milyen gyönyörű vagy, aztán meg, hogy mennyire szép a pocakod, aztán meg, hogy én is akarok ilyet :)

Névtelen írta...

:D :D :D
Szerintem az arcról már a büszke anyuka mosolyog :)

Jaj, jaj, már akartam kérdezni, mikor lesz fotó, és erre itt van! Hi:)

Szép, szép, szép, szépek vagytok!!!!
Én is, én is akarok...!!! :D :)

Pusz
Nikletty

szorgosmano írta...

Mekkora Csikken pocak!!!:O :) De szépen növekszik a kis Pihecsibe!!!:)) Nőjjön csak szépen,szorgosan az a pocak!!!:))

szorgosmano írta...

Itt tartotok most...:)
http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=14#

Csapos írta...

Hát... ez olyan... olyan nagyon szép.
Ez ugrott be elsőre a fotóról, és tessék, mások már megelőztek és keresték a szavakat, hogy milyen is vagy.
Na igen, és tényleg nem lesz kicsi a pocakod. :DDD
teide

Loihi írta...

Ó, de formás babaház! :-) Tulaj is csinos. :-)

Majmóka írta...

Hé! Hát ez a pocak jóval nagyobb, mint amit eddig elképzeltem! :-))

roza írta...

Csibike,annyira gyönyörű vagy,tényleg látszódik a ragyogás az arcodon,így a képről úgy is látszódik,hogy harmóniában van.Egyébként ezt már akartam írni:már én sokat gondoltam/gondolok a babavállalásra,úgy érzem,még odébb van.Nem volt még babám,ás hát,kicsit azért félek.De annyira szeretem ezt a blogodat (is) olvasni,mert annyira szépen,humorosan,szókimondóan tudsz írni erről a csodáról,hogy egyre kevésbé tűnik félelmetesnek :)

Csillagvihar írta...

SzépCsibi :)

Csapos írta...

Tudom a drágám nem haragszik meg érte (ugye ? ), de egyszerüen tényleg gyönyörű vagy..és láthatólag BOLDOG! És milyen fülbevaló? :-)

Névtelen írta...

Hűű, aztaa! De én eztetet nem értem, asszem. :) Ha idézem: (fejbúbtól popóig 54 mm), akkor hogy van már most, ekkora kéróra szüksége? Vagy ilyen hosszúcombú bébit vártok? ;)
Férfid büszke lehet rád. Csini vagy!
Pusz: H.

roza írta...

Na,egyszer már írtam ide,de úgy látszik,nem akarta.Szóval még egyszer:
Csibike,gyönyörű vagy...látszik az arcodon és az egész lényeden a szépség,a harmónia.Már írni akartam,de be kell vallanom,én félek egy kicsit ettől az egész babavállalástól-kis félős vagyok:) De a Te blogodat olvasva oldódik a feszültségem,nagyon szeretem azt a látásmódot,ahogy leírod a babavárással kapcsolatos érzéseidet :)

Vica írta...

Tényleg csodaszép vagy! ... és borzasztóan irigy vagyok én is;)

Aliana írta...

tudom, hogy már sokan leírták, de egyszerűen szép kismama vagy :)))

oximoron írta...

ismetles a tudas anyja, de ha egyszer ez a teny: gyönyörű vagy, Csibike.
a boldogsag, a harmonia, ami az arcodon latszik... fantasztikus!!
nem lehet, hogy "elszamolas" tortent, es már 16 hete van kispihes albérlőd? :)

Szeri írta...

Szép pocak:) És tényleg nem bántásból, csak nekem is van két poronty, tudok viszonyítani. Nekem félidőben volt ekkora:)))))) Nem ikrek???:)

Unknown írta...

Gyönyörűek vagytok! :)

Cuki írta...

Ne már, tuti jól kinyomod!!!!! :) Nekem a 12.hétig a saját anyám sem vette észre (nem, nem azért nem tudta, mert nem vagyunk jóban, csak valamiért nem mondhattam el)! Tiszta anyukás az arckifejezésed.

RneIcus írta...

Tegnap este nekem is muszály volt előkeresnem a pocakos képeimet, meg a méréseket. nekem sem volt ekkora ennyi idősen, pedig a végére hatalmas volt, ebben eddig mindenki egyet értett. Bár ahányan vagyunk annyi félék, de nem lehet, hogy elszámoltátok? :)

csibike írta...

Uhh, azt hiszem, inkább majd egy bejegyzésben válaszolok hosszabban :)

A legfontosabb röviden:

1. Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok, és amikor majd túlsúlyos bálnának érzem magam, ezeket a kommenteket fogom olvasgatni párás szemekkel :)

2. A pocak ekkora, nincs se kitolás, se elszámolás, se iker, se háj :)

SefiRia írta...

Aranyos csibike! Nah, én ekkor kezdtem el parázni anno, amikor nekem is hétről-hétre szemlátomást tolódót kifelé a pocakom már az első hónapokban úgy néztem ki, mint egy félidős terhes, pedig én sem ettem többet a kelleténél, sőt, nem is voltam kívánós. Aztán a végére kijött belőlem egy 4kg gyerek, meglepetésemre igen könnyedén és spontán... Nem mondom, hogy irigyelek, mert már örülök, hogy túl vagyok az egészen, viszont kívánom, hogy a gyerek ezt a boldog és szép arcocskát örökölje tőled... habár, megnézném az aggódó, boldog apuka ábrázatát is :-))

Névtelen írta...

Mindig megcsodálom milyen szép is vagy csibim.:)

Sarasvati írta...

Banyeg az enyem pocak 21. heten ekkora :o pedig allitolag minden rendben van... na most megen parazok szerdaig :S

Névtelen írta...

Halihó!

Húúú Csibike,nem semmi pocak...én 23 hetes vagyok(és enyhén dagi) és most van ekkorka bendőm...ezzel egyszerre szertnék gratulálni Neked, illetve az előttem szóló lányzót megnyugtatni:o)

Orsi

Niki írta...

Nem hiszem, hogy tudnék bármi újat írni, egyszerűen csodaszép kismama vagy! Azt mondják, hogy annak aki nagyon szeretett volna kisbabát, és büszke az pocijára, annak már nagyon hamar meglátszódik a pocak! Hogy városi legenda vagy a való igaz, nem tudom! De neked nagyon jól áll! Ilyenkor mindig kacérkodom a gondolattal, hogy hagyom az egész melót meg mindent a fenébe, és jöhet a második!:)

J írta...

Nekem is az volt az első gondolatom, hogy milyen szép vagy!!!:-)

EsztyMom írta...

naypocak:) sugárzó Kismama! csinos:)

csibike írta...

Köszönöm szépen :)

Ha bárkit megnyugtat, szívesen magamra vállalom, hogy mutáns vagyok és ezért ekkora a pocakom :)

Bejci írta...

Csibi: 1: Nagyon szép az albérlet kívülről! És tényleg ragyogsz!!!
2: Tudod miért ekkora a pocakod? Mert nagyon büszke vagy rá!... megjegyzem joggal!!! ;-)
3: Öröm Rátok nézni!!!

Névtelen írta...

... hát nekem most nagyon bepárásodott a szemem. :') Nagyon szépek vagytok!
Babamanó

kisrumpf írta...

Jééé, már ekkora?

Kosaras lesz, akárki meglátja.

zinajda írta...

Minden előttem szólóhoz csatlakozom. Gyönyörű vagy, és hihetetlen, hogy már ekkora a pocakod:) tudtam, hogy ideális kismama lesz belőled:)

Névtelen írta...

Én imádom ezt és a másik blogodat is,de most egy kicsit megijedtem,hogy ez is át fog menni a többi babablogstílusba - fénykép és "jaaaj de szép/okos/ügyes stb." kommenthalmazzá.
Természetesen nagyon szép vagy (tudod,te azt nagyon jól:)), ahogy minden kismama az.De én bízom benne,hogy te az a kismama leszel,aki majd gyermeked megszületése után a gyermekét nem fogja interneten mutogatni, mert ahogy egyszer te írtad a párodról: "nem állatkert ez, hogy mutogassam"
De ha nem így lesz, az se baj, mert még mindig ott van a másik blogod és élvezhetem azt.:))
Varga Zsuszi

csibike írta...

Varga Zsuzsi: Eddig sem dokumentáltam hetente-naponta a hasnövesztést, ezután sem áll szándékomban, ugyanakkor anyanaplót írok, biztos fogok még feltenni képet magamról és később a gyerek(ek)ről is. Nyilván módjával, a saját ízlésvilágomnak megfelelő minőségben és mennyiségben. El tudom képzelni, hogy ide akár olyat is, amin a párommal vagyok/vagyunk. Soha nem teszek fel csak azért képet, hogy tessék, itt van, dicsérjétek, páromat sem fogom pusztán azért közszemlére tenni, mert valaki kíváncsi és látni akarja.
Senkit nem kényszerítek arra, hogy kommenteljen, azt sem szabom meg, mit kommenteljen :) Mindenki úgy reagál egy képre/szövegre, ahogy épp kikívánkozik belőle. Örülök a dicsérő szavaknak, ki ne örülne? Nem tartom magam szépnek, de ha valaki szépnek lát és ezt fontosnak tartja leírni, nem fogom törölni a hozzászólását :) Rengetegen olvasnak, ide most ennyien akartak hozzászólást írni. Jólesik, mint ahogy az is, ha tanácsot vagy tippet, segítséget kapok.
A blogjaimnál is a saját fejem után megyek, azt írok/rakok bele, amit akarok, és ha ez valakinek nem tetszik, ott a lehetőség, hogy ne olvassa :) Nem vallom azt a nézetet, hogy aki képet tesz fel a gyerekéről, azt máglyán kell elégetni, mert a gyerek személyiségi jogai ésatöbbi, meg hogy szegény gyerek lelkileg besérül tizenöt év múlva csak azért, mert az anyja beblogolt egy olyan képet, amin kanállal turkál a bébiételes üvegben. Erről mindig nagy viták mennek blogberekben, nekem ez az álláspontom, másnak meg más.

zinajda, Babamanó, Bejci: Köszönöm szépen :)

kisrumpf: Ha lány, akkor inkább ne legyen kosaras :)

Elf írta...

ha beblogolom a gyerekeimet, ők vigyorognak a legjobban - pedig nem kicsik már - de mindig oka van - szóval csak bátran, ha úgy érzed ezt most meg akarod osztani velünk :)

Lublin írta...

Egyszerűen édes! Örömbódottág :-)
Nekem is kicsit nagynak tűnik a pocak - bár nem nevezném magam független szakértőnek - , de nem lehet, h csak azért tűnik nagynak, mert amúgy kicsivékony vagy?

oximoron írta...

en spec. szeretnem, ha tovabbra is meg szeretend osztani velunk a csodat, amit jelen esetben az anyasag csodajanak lehetne nevezni. kesobb pedig a babarol is kellenek fotok. nelkuluk nem babablog a babablog! :)
es akarhoygan nezlek is, barmilyen szemszogbol: egyszeruen gyonyoruek vagytok. igaza van valakinek, aki elottem leirta: a keprol egy nagyon boldog ÉDESANYA mosolyog a babára!

Csigamami írta...

Csibeläny, nem blöffölt a doki? - ez mär felidös pocak :o) na de az csak egy dolog, hogy gigahas, de MEKKORA MELLEK!!!!!! :o) irgy-irigy-irigy-irigy ;o)

Kisfiu lesz, mert szepvagy. (en folyamatosan ezt hallgattam, igazuk lesz) Na nem tudom majd mikor a mäsodikat värom - Ronda vagy, läny lesz?!?....

cala írta...

Ragyognak a csibék és egymástól csak még szebben:)

csibike írta...

Köszönöm, köszönöm, köszönöm :)

Lublin: Szerintem a 170 centi nem kicsi, alkatilag meg pont jó vagyok, se sovány, se kövér. Az első terhességemnél is ugyanígy nőtt, pedig ott teljesen lapos hasam volt, szóval, családi örökség :)

kisrumpf írta...

Még hogy lány, hahaha ;-)

Meggi írta...

Gyönyörű és boldog kismama:))