2010. június 12., szombat

Megintcsinálja! Megintcsinálja!

A pocakom önálló életet él cirka egy hete, a sarj önfeledt produkcióinak köszönhetően néha változatos kitüremkedések jelennek meg a felszínén. Az első ilyet teljesen véletlenül vettem észre, azt hittem, csak a szemem káprázott. Legtöbbször folyik a könnyem a röhögéstől, annyira mókás látvány, hogy hol itt, hol ott emelkedik ki  ez-az. Az egyik legkedvesebb szeánszom, hogy hanyatt fekszem az ágyon és hosszú percekig, már-már pislogás nélkül bámulom az égnek meredő hasamat, hátha meglátom a felszínén, merre kószál a gyerek. Sikerélmény estén fülig érő szájjal kiabálom B.-nek, hogy Megintcsinálja! Megintcsinálja!, az apa meg jön és vigyorogva nézi a gyerek "Hogyan szórakoztassuk szüleinket?" c. műsorát. Hálás közönség vagyunk, az biztos. Ha a cápafiú a hasam alján produkálja magát, diplomáciai tárgyalásokba szoktam bocsátkozni vele, hogy így nem ér, mert ott semmit nem látok a ficánkolásából, a köldököm körül akciózzon, legyen olyan aranyos. A fiúnk egyelőre úriember, finoman mocorog, nem fájdalmas egyik megmozdulása sem. Lehet, hogy a széles csípőm miatt, de még kényelmesen elfér és nem molesztálja a belső szerveimet (pedig előfordul, hogy mindkét oldalamon egyszerre érzem a mocorgását), ez egy kimondottan klassz taktikai húzás a szervezetem részéről. Azt még nem tudtam megszokni, hogy a legváratlanabb pillanatokban rúg / fordul / nyújtózik belém, ilyenkor mindig összerándulok, mintha barackmaggal lőttek volna hason, és nevetek, mert minden váratlansága ellenére szuper érzés. Arról persze fogalmam sincs, mit él át a gyerek, ha az anyja röhögőgörcsöt kap: Pár napja egy eperszemen kezdtem el nagyon röhögni, nem tudom, mi volt annyira vicces egy totál átlagos epren, de egészen sokáig röhögtem, alig bírtam abbahagyni. Utána elnézést kértem a gyerektől, hogy összeráztam. Azt nem mertem megígérni, hogy többé nem fordul elő, a hormonoktól minden kitelik.       

9 megjegyzés:

Sarasvati írta...

na majd amikor a Te fiad is naaagy hatalmas lesz (kb 10het mulva) es eler a labaval (mer ugye befordul siman) a bordadig... hat... vizsga kozepen jot ra, hogy lehet beakasztani a labat a bordam ala. Aze meglepodtem rendesen :D ugylatszik nem tetszett neki, hogy kivetelesen leginkabb masra probalnek figyelni :DD Amugy ez mar nem a legkellemesebb erzes :S plane ha az ember lanya kenytelen vmelyest elore hajolva irogatni... De ez legyen a legnagyobb bajom :))

Elf írta...

ezt mindig jó nézni :)

Névtelen írta...

De jóó, csodás lehet :D

Nikletty

csibike írta...

Kicsit furcsa, kicsit szokatlan, de nagyon jó :)

Sarasvati: Mikorra írtak ki? :) Majd jelzel valahogy, ha megszületett? (Fehér füst, postagalamb stb.)

Zsuzsa írta...

Érdekes, én nem emlékszem fájdalmas rugdosásra, pedig már hárman rugdostak belülről...
jó szórakozást! :))

Sarasvati írta...

csibike: oo hat az egy vicc... nagy vitak alapjan a vedono aug1et irt a kiskonyvbe... majd meg lemeccselem a dokival h jo az aug6nak is :) majd megkerem kozos ismerost h ertesitsen :) kezd ijesztoen kozel lenni
anyjuk: pont most olvastam olyanrol akinek annyira fajt a konnyei potyogtak... en csak meglepodom neha hogy egy nagyobbacska vekni kenyerben honnan ennyi ero :)

dorw írta...

a hason váratlanul megjelenő különféle domborzati elemek szerintem a konstans boldogság forrásai. :) szerencsére fájdalmat nem szokott okozni, legfeljebb a wc-re kell szaladnom. :P

csibike írta...

dorw: Nálam most kezdődik ez a vécére rohangálós téma :)

Sarasvati: Köszi :) Úgyis akkor jön, amikor ő akar, visszatolni nem fogják.

anyjuk: Engem mindenki ezzel rémisztget, de az ilyesmit elegánsan elengedem a fülem mellett :)

sumi5 írta...

Sajnos ritkán olvaslak, de annyira, de annyira örülök! :)