2011. február 22., kedd

Homo habilis

Nem szólt, hogy anyám, figyeljen, fordulok!, csak megtette a kanapé kellős közepén, tegnap reggel a hátáról a hasára, ma reggel a hasáról a hátára. Természetesen lemaradtam a mutatványról, talán épp kapucsínót csináltam a konyhában, hogy lássak valamit a világból, vagy a hajamat fogtam össze a fürdőszobában, ugyanezen okból kifolyólag, a gyerek meg közben ügyeskedett. Úgy vettem észre a dolgot, hogy feltűnt: nem így raktam le a kanapéra, valami nem stimmel. A gyerek fogta magát és átfordult. Eltelt pár másodperc, mire rájöttem. A kanapé kellős közepe nagy pusztaság, semmiben nem tud megkapaszkodni vagy megtámaszkodni. Az apját nem kellett megkérdeznem, hogy te fordítottad át a gyereket?, mert még aludt, én ébresztettem, hogy képzeld, Andris átfordult! Ő volt, ő egyedül. Segítséggel már régóta ment neki, most megcsinálta segítség nélkül is. Azóta nem akar átfordulni, hiába kérem, csak vigyorog.  

7 megjegyzés:

Elf írta...

egyszerre mindkettőt? LOL

Macsek írta...

:))

Marjann írta...

Lehet folyamatosan csinálja csak rögtön vissza is fordul:) A címet egyébként homo labilisnak olvastam, mondjuk sokat nem tévedtem, ha így dölöngél a gyermek:)

dorw írta...

a kis zsivány! :) nagyon ügyes, és mostantól lehet árgus szemekkel figyelni, hogy mikor kezd el gurulni. :)

mi is lemaradtunk a hátról hasra fordulásról, a jó ég tudja hányszor. egy ideje már tudtam, hogy csinálja, de tetten csak vasárnap este sikerült érni az elkövetőt.

(az a huncutság a pofiján, na az naggyon veszélyes! :) )

Névtelen írta...

:D Màr mèg azt a kis huncut, zsivàny kis pofàjàt! ùgy imàdom az ilyen "elkapott" kèpeket a babucikròl!

Figyi, Csibike, pàrat fogtok aludni ès màr fel is fog àllni, ìgy megy ez, kèremszèpen.Rohan az idò.

Csigamami írta...

:o) Te kis Paparazzi :o) Hät... vege a szep kanapes idöszakoknak :o) Rettegj csaläd! :o) Bende pont ittentäjt csinält egy ilyen akärmilyennek hivott ugräst es pikk-pakk elkezdett kuszni. Fogadunk 2 het mulva kuszik?

/Ha nem , akkor jövök neked egy mazsoläs-mogyoros Milkäval/

Gogo írta...

gyönyörű, és imádnivaló! addig használom ezeket a szavakat, míg nem tiltod be (vagy a Cápa nem kezd el kommenteket olvasgatni szabadidejében) :)