2011. április 24., vasárnap

Nem zenbejegyzés

Úgy tűnik, anyai nagymamám továbbra sem tudja megemészteni, hogy Andrisunk van, nem lányunk: ma folyamatosan cunikázta a cápát, amikor hozzá beszélt, cunika így, cunika úgy. Legutóbb tyutyuka volt neki a sarj, B.-vel azt hittük, nincs ennél lejjebb - ezek szerint mégis. Gondoltam, ha a mama ennyire idegenkedik az A betűs név mindenféle formájától és ragaszkodik a nemiszervezéshez, kicsit fogcsikorgatva ugyan, de a tökizést javasoltam, hiszen fiú a gyerek. A mamának persze nincs humorérzéke. Mondtam B.-nek, hogy nyugodtan lőjön térdkalácson, ha ilyesmi nagymama lesz belőlem. 

(Azon azért elröhögtem magamat, hogy B. felcsillanó szemekkel rávágta a csonkítási felhatalmazásomra, hogy jóóóó!)

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

:DD Hahaha, ez jò volt..
Na azt èn sem szeretem, mikor utyuri-putyurizzàk a szegèny babàkat, mintha nem volnànak normàlisak..( a babàk)

Elf írta...

azért ez valahol nagyon szomorú :(

dorw írta...

nálunk mindenki fiút várt, így belegondolni sem merek, mi lett volna, ha nem az lesz. amúgy nálunk max. tökzsák vagy a tökimanó megy.

azért kíváncsi vagyok, mi járt B. fejében. :)

(egyébként ha valaki lecunikázná a gyerekemet - akár a nem létező lányomat is - azonnali nyilvános kivégzésben részesíteném, de komolyan.)

Csigamami írta...

Nálunk a nemiszervezés... khm... az olyan alap, bár a Cuni pont egy ismerősöm és pasi... Nem is tudtam, hogy a Cuni az nunus, na mindegy. Nálunk ilyenek mennek, hogy Punci meg Puna esetleg Pina, mi már csak ilyen kedvesek vagyunk egymással. Ezek nem zavarnak. Az egyetlen, mikor az apja lePieslere-zi, ettől idegbajt kapok. (aki nem tud németül: kb annyit tesz, mint hugyos vagy hugyfej)...

csibike írta...

Csigamami: Szeretetből?
Fiatalabb koromban anyu egy ideig engem is cunizott, gőzöm sincs, miért (ööö... egyetlen nyilvánvaló ok adott, az igaz), de utáltam :)

dorw: Nekünk ilyen (gyér) a humorunk, magas labda volt :)
A tökzsák se semmi.

Elf: Igen, és esélytelen, hogy változzon a helyzet.

Edit: Ez az a fajta gügyögés, ami nálunk tiltólistás, hidegrázást kapok, ha meghallom :)

Katity írta...

Nálunk meg fiút várt mindenki, bár az én jóapám viszonylag normálisan viselte, hogy végérvényesen nőuralom lesz - elvégre két lánya van, megszokta már a csajokat.

Apósom-anyósom ellenben furán reagált.
Após laza kézlegyintéssel egy "nem baj"-t engedett el, épp vcsak a "maradhat" hiányzott a végéről, anyósom meg rögtön azzal jött, hogy majd a második fiú lesz.
Mikor jeleztem, hogy egyáltalán nem biztos, hogy lesz még egy, akkor meg ő legyintett, olyan "tudodiste" stílusban.

csibike írta...

Ajjajj :) Anyósnak biztos van valami tuti praktikája a második gyerekre.