2011. szeptember 2., péntek

"És most mindenki nézzen a kamerába..."

A családi fotózkodást még gyakorolni kell.


10 megjegyzés:

Névtelen írta...

azt hittem szép vagy..:-(

csibike írta...

Dehogy vagyok szép, soha nem voltam az :) Remélem, azért valahogy csak túléled a csalódást, drukkolok neked.

roza írta...

Csodás kép :)

Elf írta...

összehangolt család :):):)

dorw írta...

csibi, nem szép vagy, hanem Madonnás. Nem, most nem a korába bele nem törődő, el nem fogadó popdívára gondolok, hanem az igazira, eredetire. :)

Orsi írta...

Teljesen jó :) nagyon aranyosak vagytok.

dorw írta...

korrigálok, mert nem teljesen egyértelmű, amit írtam. :P

szóval a szépséged kérdése teljesen huszadlagos, mivel olyan éteri ragyogás árad belőled, hogy az totálisan feleslegesség teszi az ilyen földhözragadt dolgok feletti merengést. (nem hízelgek, én ezt látom. :) )

Nikletty írta...

:))))))))))))

mariann írta...

Es vajon tudja-e valaki, mi a szepseg?
Az en szememben minden anya gyonyoru...

csibike írta...

Abban biztos egyetértünk, hogy a névtelen kommentelő nem a szépség mibenlétéről szándékozott elmélkedni. Beszólt.

A bloggerek nagy része tapasztalja, hogy jelentéktelen számban, de mindig volt/van/lesz olyan olvasója, aki vagy odatévedt véletlenül és bepötyögött valami rosszindulatot a kommentboxba csak úgy, vagy aki állandóan, akár évek óta ólálkodik a blogja körül - ugyan rühelli a tulajt, mégsem képes megállni, hogy ne olvassa. Ez a bloggal jár egészen addig, amíg van olyan ember, aki a net biztonságában nyugodtan furkálódik, köpköd, mocskol.

Engem az nem zavar, ha nem látnak szépnek. Engem az zavarba hoz, ha szépnek látnak.

Szerintem Julia Roberts a világ egyik leggyönyörűbb nője. Mások szerint Julia Roberts a világ egyik legrondább nője. És?

Vállalom az arcomat - smink nélkül, szeplősen, tojásformájúan is. Öreg vagyok ahhoz, hogy tökéletes akarjak lenni, hogy mindenkinek meg akarjak felelni, hogy bókok reményében tegyek fel képeket. Megválogatom, kinek a véleménye befolyásolhatja a külső és belső milyenségemet. Akit nem kedvelek/szeretek akár neten keresztül, az nem tud meghatni. Nem érdekel. Sajnálom, hogy neki ez kell a napi komfortérzethez.

Hülyeségnek tartom, hogy megcsinált fejjel-hajjal menjek sétálni negyven fokban a Balaton partján csak azért, hogyha majd fotózgatunk a családommal, szuperül nézzek ki a képeken és ezeket a szuper képeket jól feltegyem a blogomba és jól bezsebeljem a bókokat.

Húsz év múlva alig lesz valaki az ismeretlenek közül, aki olvassa ezt a blogot. Nekünk örök emlék marad és tulajdonképpen ez a lényeg.

És most megyek, reagálok a játszóházas poszthoz érkezett beszólásra, hogy mindenki érezze a törődésemet.