2012. február 3., péntek

Csak 50 százalékban vagyok boszorkány

Röviden: Kisfiút növesztek a hasamban, jippííííí. Ide most beraknék kábé ezer szmájlit, ha használnék ilyesmit a bejegyzésekben, mert az álmosságot leszámítva nagyon jó a kedvem, a 4D ultrahang után pölö szökdécseltem az utcán, már amennyire 4 hónapos terhesen szökdécselni merek/bírok. Csalódottság nincs, boldogság van, meg az a gondolat, hogy gyerekileg talán mégis három a mi számunk, mert egy lányt mindketten szeretnénk, de a harmadik fiút is imádnánk. 

Hosszan: Az úgy volt, hogy kezdettől fogva lánynak éreztem a bennem növekvő kisebbik sarjunkat, viszont amikor beszéltem hozzá hangosan vagy gondolatban, soha nem tudtam magabiztosan kislányomnak nevezni, mintha csomó lenne a nyelvemen. Odáig jutottam, hogy kis... és pár másodperc után hozzátettem, hogy ...babám. Egyszer-kétszer kislányomoztam, de rossz érzésem maradt utána, és ezen a héten jött először valahonnan legbelülről az a bizonyosság, hogy a cápa minor fiú. Mindenesetre a 100 százalékos boszorkányságom ugrott, huss, rögtön tudnom kellett volna, hogy kisfiú.
A baba ugyanolyan hosszú combú fiúcska, mint Andris. A nagy fej és a nagy láb is stimmel, ez utóbbi 2.22 centi hosszú ujjhegytől sarokig, szóval, a 16 hetes srác már most sem átlagos lábon éldegél:


Fura, mennyire hasonlít a bátyjára a testalkata és az arca (jól van na, nekem ez új, még soha nem volt két gyerekem), és az orrát ő is B.-től örökölte, meg mást is - olyan szinten egyértelmű a fiúsága, hogy ennél egyértelműbb már nem lehet. Ja, és ez a fiam is olyan kéjenc dög, mint a másik, meg mint az apja, egyrészt simán bealudt az ultrahang alatt, másrészt a vizsgálófej mozgását masszírozásnak definiálta, és álmában elégedetten nyújtózkodott, forgolódott, hogy minden porcikájára jusson a jóból. Klasszul elvan odabent, és ügyes anyuka vagyok, mert a junkfood alapú terhestáplálkozásom ellenére szépen növesztem, minden értéke gyönyörű. Róla van szó:


Szunyál épp: egyik keze a fején, másik az alvósköldökzsinóron, lábak kényelmesen felcsapva a méhfalra. Imádom. 

P.S.: A nődokim valóban nem jól számolta ki a szülés várható időpontját, a mi matekozásunk a helyes, a (paraméterei alapján amúgy 17 hetes) fiúnk július közepére várható, nem a végére, és azért az nem mindegy, hogy adott esetben koraszülöttként kezelik-é - tévesen.       

21 megjegyzés:

Zsófi írta...

Gratulálok a kis pasihoz! Jó érzés volt nézegetni a uh képeiteket... nosztalgikus (remélem nem sokáig). Jó lesz Andrisnak egy öcsi, főleg ilyen kis korkülönbséggel!

Elf írta...

gratula!! azt mondják: egy pasi, csak egyféle gyereket képes nemzeni :):):)

Csapos írta...

Én is azt akartam írni, amit Elf.

És gratulálok!!!
teide

Macsek írta...

gratulálok :))

Évi írta...

Gratulálok!

Majmóka írta...

Öcsike! Tök jó! :-))

Vera írta...

gratulálok, nagyon szép! kíváncsi vagyok nagyon a nevére! :)

Zé írta...

Majd én rakok:

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mi is gratulálunk!

Hogy hívják? (persze, tudom, nincs még név, államtitok, stb., de most, hogy tudod, biztos lett hirtelen fiúnév-tippetek)

wf írta...

De jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Gratula! :)

Niki írta...

Gratulálok az ifjú Cápához! Cáfolom Elf elméletét, nálunk a fiú után lány jön! És eskü, hogy egy az apa!:))
Jó ez a 4D-s kép!

roza írta...

De örülök:):):)
Most körülöttem annyian várnak babát,köztük az egyik legjobb barátnőm,ő is a másodikat:) De én mindenkivel úgy izgulok,és aggódóm,és vigyorgok,mint a vadalma,és úúúúúgy örülök :):)

dóra írta...

gratulálok!

Orsi írta...

Gratulálok! :)

Csigamami írta...

én... izé, mondtam, hogy látom a pöcköt.... :o) amúgy helyes a kissrác :o)

dorw írta...

:)

és ha úgy 2 héttel túlhordanád, lehetne a szülinapja aug.4-én. ;)

(mivel szeretlek, ezt azért nem kívánom neked. :) )

miskolczi írta...

:) Gratu Csibi!

Névtelen írta...

Gratula! :D

De, khm :) 17.hetes 4D-n fiút mondtak nekünk, aztán 18.heti kötelezőn eltűnt a zacsi... no és kislányunk lett az tuti :P
Szóval én azóta csak a második 4D-nek fogok hinni mindig - ha lesz még gyermekünk (26-28.hetinek).
:)
Nikletty

Ferilka írta...

Olyan jó olvasni a boldogságot sugárzó soraidat! :-))

csibike írta...

Köszi szépen a gratulációkat :)

Ferilka: Remélem, szülés után is hasonlóan fogok sugározni :)

Nikletty: Ez a nő profi, és kizárt, hogy felszívódjon egy ennyire kifejlett zacsi és kuki :)

dorw: Július közepén szülök és kész :)

Csigamami: Jó, boszi vagy :)

roza: És a sajátod mikor...? :)

Niki, teide, Elf: Nekem is öcsém van :)

Zé, Vera: Évek óta van egy bombabiztos lánynevünk, erre két fiút szülök :) Az Andrist is nehezen választottuk ki, most egyáltalán nem készültünk fiúnévvel. Én már javasoltam kettőt az apának, plusz elmeséltem, hogy álmomban előjött egy harmadik (gyerek üzente, nálam nincs a favoritok között, de még megszerethetem), B. hajlik a harmadikra, illetve az ő javaslatai ellen tiltakoztam.
A nevet jó szokásunkhoz híven csak a szülés után áruljuk el :) Viszont tippelhettek, ha szeretnétek, bár nem mondom meg, ha eltaláljátok.

Em-ma-ma: Középső sógornőmnél 22 hónap van a két gyerek között és azt mondta, pár év múlva már remekül eljátszanak egymással a fiúk. (Csak a szülők bírják ki addig :)) Igaz, veszekedések is vannak, de ez a felállás kedvezőbb ebből a szempontból, mintha egy fiú és egy lány kerül össze, mert ők általában különböző dolgok iránt érdeklődnek.

roza írta...

Ó,csibike...
Remélem,minél előbb...:):)

mongaal írta...

Gratulálok! Nagyon le vagyok maradva a blogod olvasásával, de őszintén örülök, hogy Babát vársz! Az meg teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány. Nekem lányom volt, és el sem tudtam képzelni milyen fiús anyukának lenni. Viszont amikor Ágoston az első tisztába tevéskor lepisilt, tudtam, hogy szerelmes vagyok a fiamba, akárcsak az apjába :)