2012. április 11., szerda

Roppant házias

Szombaton lett másfél éves Andris, és úgy gondolta, ha már ilyen nagyfiú, önállósítja magát és kipakolja a mosogatógép által letisztogatott evőeszközöket a megfelelő fiókba, ahogy az anyjától-apjától látta. Lábujjhegyen egyensúlyozva épp a többi közé tudja pottyantani a villákat és a kanalakat.


Azt hiszem, itt az ideje, hogy B. elvigye halászni-vadászni a gyereket, mert tőlem kizárólag azt tanulhatja meg, mi mindent csinál az ősasszony a barlangkomfort érdekében. Az persze nem baj, ha megtapasztalja, hogy az igazi férfi besegít a házimunkába.

P.S.: A vágóeszközöket mosogatás után rögtön eltávolítjuk a gépből, a többi viszont szabad préda a sarj számára, mindig is az volt - a szabályok betartása mellett (két mélytányérral nem cintányérozik az Andris ésatöbbi).

4 megjegyzés:

JesszumPepi írta...

Micsoda kincs a talpraesett és segítőkész minipasi! És ha megnő... Varázslatos tekintet, huncut mosoly, kedvesség, mi kellhet még?

Elf írta...

:):):)

Judit írta...

Egyszerűen eltűnt a kommentem :O Pedig panaszomat fejeztem ki, hogy miért gátoljátok Andris zenei fejlődését? :) És még azt is írtam, hogy ezen a képen is annyira okos szemei vannak, az egész arca olyan magabiztos és határozott!

csibike írta...

Neyla: Nem találkoztam vele a rendszerben sem, fura...
Majd megtudod, ha gyereked lesz :)
Egyetértek, de én az anyja vagyok :)

JP: Humora is van, bár az most nem látszik :)